tiistai 8. maaliskuuta 2011

Hattuja

Surauttelin viime viikolla uuteen välikausihaalariin sopivat hattuset. Istuvat muuten hyvin, mutta jäävät niskasta lörpöksi, joten pitäisi sen verran purkaa, että laitan kuminauhat sinne. Nämä on vähän sellaiset Teletappi -malliset ja ajattelinkin jalostaa mallia sen verran, että teen tuon päälaen pyöreän osan suipommaksi. Hauskan näköinen tämä kyllä on päässä. Koitan saada julkaisukelpoisia kuvia otettua haalarin kanssa.

 Malli: oma jalostus jostain vanhasta mallista
Kangas: Päällinen fleese, vuori trikoo
Koko: n. 50
Muuta: Nopea ja helppo malli, istuu hyvin päähän.Jo ensimmäisen dinohatun valmistuttua, tekaisin toisenkin hatun sopimaan toiseen talvihaalariin. Tästä tuli kuitenkin sen verran isohko, että jää korvien kohdalta höröttämään ja tätä ei käytetty juuri lainkaan, toivotaan, että menisi ensi talvena. Narutkin tässä on, mutta en jaksanut leikkailla niitä mukaan kuvaan.
Löysin tuon ihanan poltetun oranssin joustiksen Eurokankaan palaloorasta ja pitää käydä katsomassa olisiko sitä vielä, sillä tahtoisin tehdä siitä pojalle myös hupparitakin.


Malli: oma
Kangas: Päällinen joustofrotee, vuori trikoo, piikit fleese
Koko: n. 52

Nämä dinohatut on olleet suosiossa ystäväpiirissä ja olenkin niitä jonkun kappaleen heidän muksuilleen tehnyt.
Kaksi vihreää sinisillä piikeillä on lähtenyt ja yksi vihreä ruskeilla piikeillä sekä ihana fuksia ruskeilla piikeillä, laitan kuvaa kunhan saan käyttäjiltä.

Nyt suunnittelilla on jo keväisempiä ja alkukesään sopivia trikoohattuja. Myös puikoilta ja virkkuukoukulta on tulossa hattuja ja takkia ; )

2 kommenttia:

sny kirjoitti...

Onnittelut uudelle blogille ja OIKEIN ILOISTA NAISTENPÄIVÄÄ <3

Veera kirjoitti...

Ihania pipoja taas. Mun pitäis kans surautella kevääksi uudet.

Onne uudelle blogille. :)