lauantai 12. maaliskuuta 2011

Esittelyssä Hilma sekä muutama hattu

Eilettäin Fcebookissa eräs tuttu mainosti tilanneensa styroxpään. Olen sellaista aina välillä koittanut vilkuilla ja etsinyt netistäkin. Hän oli maksanut postikuluineen päästä n. 20€, mutta tiesi sanoa, että myös Punanaamio myy näitä päitä, niinpä hyökkäsin heti aamusta liikkeeseen ja hain Hilman omakseni. Kyllä, pää sai nimekseen Hilma, jotta sitä ei ihan vain pääksi tarvitse kutsua ; )

Neidin päänymärys on n. 52cm, joten sopii hyvin lastenhattujen kuvaamiseen, meillä kun tuo pieni kaalinpää ei malta olla kuvattana niin kauaa, että saisi sen kunnon kuvan.

Tässä Hilma esittelee jo aiemmin postattua hattua, edelleen on ne kuminauhat laittamatta ja hatut onkin olleet käyttämättönä... Kuten kuvastakin huomaa, hattu jää niskasta höröttämään.


Tämä hattu syntyi ihan vain aijankuluttamiseksi ja leikkelin kankaat vähän puolihuolimattomasti. Tämä menee liiaksi silmille, joten pitää korjata hiukan. En olisi naruja laittanut, mutta päiväkodissa tädit ovat maininneet, että narulliset hatut ovat parempia. Kuva on jotenkin ihan rakeinen, ilmeisestikin jokin asetus vialla kamerassa.

Malli: Oma
Kangas: päällinen Rosa Matildan muru-neulos, vuori fleese
Koko: n. 50-52
Muuta: Helppo ja nopea tehdä, istuu hyvin päähän, suojaa niskan ja korvat hyvin

Ei kommentteja: